Group 465.svg
IDEWE---Header-cultuur_SHADE.jpg

Wij zijn IDEWE


Daar zijn
vóór het nodig is?

Dat doen we met 1.000 collega’s.
Van Oostende tot Aarlen. En jij kan ons daarbij helpen.

Hier krijg je wat je nodig hebt

jobs met perspectief

De ruimte die je krijgt om je professioneel te ontwikkelen kent geen limieten. Opleiding tot preventieadviseur of liever je Nederlands/Frans bijschaven? 
We steunen jouw groei.

openheid & vertrouwen

Van een ongedwongen sfeer tot onze open office waar de deur altijd open staat om vragen te stellen – hier voel je je op je gemak om jezelf te zijn. We vertrouwen je ook volledig. Om van thuis uit te werken, steeds je beste beentje voor te zetten of zelfstandig de baan op te trekken.

zorgzaam vanbinnen en naar buiten

We zijn er vóór het nodig is – en daar zijn we heel fier op. Daarom vinden we het ook belangrijk dat we net zo veel aandacht schenken aan het welzijn van onze eigen medewerkers als aan die van onze klanten. 

wetenschappelijk onderbouwd werken

Kwaliteit en innovatie zijn onmisbaar in preventie. Met een academische blik zoeken we naar oplossingen en blikken we vooruit. Met nieuwe tools kunnen we nog sneller detecteren waar we nodig zijn – vóór het nodig is.

Idewe Namur 202_1.jpg

Op mijn eerste werkdag was ik echt aangedaan van hoe warm ik ontvangen werd. En dat gevoel heb ik nu nog steeds – je werkt hier in een warme omgeving die je helpt om te groeien.

Katrien - Arbeidsverpleegkundige

quote sterktes.jpeg

Het valt op hoe IDEWE inspeelt op de sterktes van de medewerkers: iedereen hier doet waar die goed in is en wat die graag doet.

Arn - Arbeidsverpleegkundige

quote verbeteren.jpeg

Heb je als medewerker een idee die de organisatie kan verbeteren? Daar hebben we een app voor! Reageren veel collega’s positief op jouw voorstel? Dan wordt jouw idee opgenomen in een werkgroep. Ik vind dat super!

Nell - Medewerker klantenservice

quote arbeidsarts.jpg

Ook al is mijn job tamelijk individueel, toch zet IDEWE op allerlei manieren in op het onderling contact. Teamdagen, nieuwjaarsrecepties, opleidingen. En daarnaast gaan wij ook graag wel eens samen op pad!

Christelle - Arbeidsarts

Shoot Ergonomie.jpg

Kennis delen is hier heel belangrijk. Dat uit zich vaak in de lessen die we geven. Intern of bij de klant. Elkaar vragen “hey, wil jij deze opleiding niet geven?”, dat is een teken van waardering.

Katleen - Arbeidsverpleegkundige

Idewe Namur 273_1.jpg

Ik voel me trots om hier te werken. Je job heeft een maatschappelijke meerwaarde en je kan volledig je eigen weg uitstippelen. 

Kimberly - Preventieadviseur psychosociale aspecten

Even praktisch gezien

35k

klanten

11

kantoren

200+

medische centra

250

arbeidsverpleegkundigen

178

arbeidsartsen

299

collega's risicobeheersing
baanbrekendewerkgever_2023_logo-rgb 2.png

Baanbrekende Werkgever door onze focus op:

arrow

minder onderweg zijn

arrow

mensgericht hybride werken

arrow

groener verplaatsen

Varia.jpg
Mechelen.jpeg
Roeselare_2.jpg
gettyimages-755650899-1024x1024 4(1).png
Antwerpen_1(1)(2).jpeg

Ik heb een clubje opgericht …

Onze IDEWE-collega’s – die gaan wel eens graag een uitdaging aan. Acties voor de Warmste Week? Zo opgezet. Samen een breiclubje starten? Waarom niet? Een echte groeps-mindset die we bij IDEWE graag stimuleren, dus.

Dit jaar dagen we onze collega’s uit met onze grootste stappenchallenge tot nu toe. De app Fitcoins telt jouw stappen en houdt ze bij in ‘n dashboard. Een beetje competitie als motivatie? Why not. Iemand nog een welzijnswandeling na de lunch? 👋🚶

arrow
arrow
Phone Mockup.png

Nieuwsgierig naar meer?